Nærvarme – fjernvarme uden rør

Står du over for en bekostelig udskiftning af dit oliefyr – og ønsker du et smart og miljøvenligt alternativ, der giver et godt indeklima – så har du nu muligheden for at få nærvarme hos Norfors.

Selvom din bolig ligger uden for vores fjernvarmenet, kan Norfors sammen med SustainSolutions tilbyde en grøn varmeløsning, hvor du får varme og varmt vand via en varmepumpe.

Norfors og SustainSolutions påtager sig installering, drift og vedligeholdelse af varmepumpen på din ejendom.

Er din ejendom velegnet, kan Norfors blive dit varmeforsyningsselskab – og sammen med SustainSolutions bærer vi det fulde ansvar for teknik, service, drift og vedligehold af varmepumpen. Du slipper for besværet med indkøb, overvågning og rengøring, se mere HER.

Som kunde betaler du et opstartsgebyr samt løbende abonnement og eget varmeforbrug.

Du kan hermed få dit oliefyr udskiftet til en varmepumpe uden at skulle bære hele investeringen selv – og du vil kort sagt få varmen leveret, som var du en ”traditionel” fjernvarmekunde.

Du kan læse vores folder om nærvarme for yderligere information.

Mere om selve løsningen:

Varmepumpens udedel (A) trækker energi ud af luften, og bruger den til at opvarme dit hus. Varmepumpens indedel (B) har samme størrelse som et mindre køleskab, og leverer varmt vand ud til dine vandhaner (C) samt radiatorer eller gulvvarmerør (D).

Kontakt Norfors på 4516 0500 eller naervarme@norfors.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om nærvarme.

Nærvarme, et grønt alternativ.