Lav en aftale om besøg

Norfors viser gerne interesserede rundt på en genbrugsplads eller forbrændingsanlægget.

Skoleklasser beliggende i en af de 5 ejerkommuner, organisationer eller større grupper, der ønsker en rundvisning, kan sende en mail med oplysningsskema (om navn, telefon, skole og klassetrin) til norfors@norfors.dk . Oplysningsskemaet kan hentes HER.

Da vi modtager en del henvendelser, er det en god ide at kontakte os for en aftale i god tid, dvs. ca. en måned i forvejen og at hver klasse højst besøger kraftvarme forbrændingsanlægget én gang i deres skoletid, fx. i udskolingen.

Af sikkerhedshensyn modtager vi kun besøg fra 3. klasse og opefter, ikke over 25 elever pr. gang, og der skal være to lærere/voksne med, som har ansvar for børnene. På forbrændingsanlægget får eleverne mest ud af det fra 5. klasse og opefter.

Besøget forventes at tage ca. 1 - 1½ time afhængig af klassetrin og faglig interesse. På genbrugspladserne starter rundvisningen typisk kl.10.30, på forbrændingsanlægget kl.10.00. Der er ikke rundvisning på mandage. På forbrændingsanlægget er der heller ikke rundvisning på fredage. På forbrændingsanlægget er der lukket for rundvisning pga. årlig vedlighold på den ene ovnlinje i juni og den anden ovnlinje i august.