Køb pladsbillet til genbrugspladsen

Køb pladsbillet til genbrugspladsen

Hvis din virksomhed ønsker at benytte Norfors' genbrugspladser, skal du tegne et abonnement og betale et fast årligt gebyr eller købe en månedsbillet.

Din virksomhed kan blive tilmeldt ordningen på basis af virksomhedens P-nummer. P-nummeret finder du i CVR-registret på www.cvr.dk ved at indtaste virksomhedens CVR-nr.

Du kan med en Pladsbillet fra Norfors aflevere affald på følgende genbrugspladser:

Hvis din virksomhed (CVR-nummer) har flere P-numre, skal du tilmelde hver enkelt P-nummer i virksomheden, der ønsker at benytte genbrugspladsen. Når din virksomhed er tilmeldt ordningen, har du adgang til genbrugspladserne.

De nye regler gælder kun virksomheder.

Norfors administrerer ordningen for Allerød, Fredensborg, Hørsholm og Rudersdal Kommune, og det omfatter de nævnte genbrugspladser.

Mere information

Se "Spørgsmål & Svar" hér.

I øvrigt henledes opmærksomheden på de almindelige gældende ordensregler og sorteringsvejledninger for genbrugspladserne - læs mere hér.

Hvad koster det?

Her kan du se hvad det koster i 2019 at købe adgang til Norfors' genbrugspladser.

Årsabonnement:

Årsabonnement kr./år ekskl. moms  
  - Øvrige virksomheder 850
  - Håndværkere og anlægsgartnere (0-1 ansatte) 5.090
  - Håndværkere og anlægsgartnere (2-10 ansatte) 10.085
  - Håndværkere og anlægsgartnere (over 10 ansatte) 13.360

Se hér hvilke branchekoder der omfatter håndværkere og anlægsgartnere. Du kan finde din branchekode på www.cvr.dk.
Årsabonnementet gælder for kalenderåret.

Månedsbillet:

Månedsbillet kr. ekskl. moms 1.040

Prisen gælder for én bil i én måned og er uafhængig af branche og antal ansatte.

Læs mere om månedsbillet HER.

Bestil din pladsbillet hér

Du kan logge ind i WebShoppen ved at indtaste dit P-nummer. P-nummeret kan du finde på www.cvr.dk. (indtast dit CVR-nummer og tryk søg, derefter klik på knappen P-enheder)

Jeg kan ikke logge ind i webshoppen
I WebShoppen er der oprettet ca. 250.000 virksomheder i midt og nord-øst Sjælland. Hvis du ikke kan logge ind med dit P-nummer, så kan du blive oprettet i webshoppen ved at udfylde denne formular. Så vil du modtage en mail når din virksomhed er oprettet samt information om hvordan du kan logge ind i Webshoppen.

Elektronisk faktura
Hvis du er en offentlig virksomhed eller en privat virksomhed, der ønsker at få tilsendt en elektronisk faktura, skal du også benytte webshoppen. Her kan du på side 5 Din virksomhed vælge betalingsmetode EAN fakturering og derefter angive dit EAN-nummer og kontaktperson. Så vil du snarest modtage en elektronisk faktura. Mærkater fremsendes umiddelbart efter bestilling i Webshoppen.

Du får adgang med det samme
Når du har gennemført købet i Webshoppen får du tilsendt 
en kvittering på mail. Med den i hånden har du adgang til Norfors' genbrugspladser indtil du modtager de bestilte mærkater med posten.


Gå til WebShoppen 
OBS: Du kan ikke indbetale beløbet på Norfors' konto.