Månedsbillet til genbrugspladser

Månedsbillet til genbrugspladser

Virksomheder, der kun har behov for at benytte vores genbrugspladser for en begrænset periode, kan købe en månedsbillet. 

Månedsbilletten koster 1.040 kr. pr. den 1. januar 2019 (uanset branche og antal ansatte), og gælder fra den dag du køber den og en måned frem. Du vil få tilsendt en mærkat påført udløbsdato til at sætte i forruden. I perioden fra købet i webshoppen til du modtager mærkatet kan du bruge kvitteringen fra webshoppen som adgangsbillet.

Månedsbilletten er gyldig for én bil i én måned. Du kan maks. købe tre månedsbilletter til din virksomhed i løbet af et år (du kan godt købe flere månedsbilletter samtidig, dog maks. tre i alt pr. år). Skal du fortsat bruge genbrugspladsen efter du har brugt de tre månedsbilletter, henvises du til at købe et årsabonnement. Der gives ikke rabat ved køb af årsabonnement, selvom du har købt en eller flere månedsbilletter.

Månedsbilletten kan købes i webshoppen.
(Der kan kun købes én månedsbillet ad gangen i webshoppen. Har du brug for flere månedsbilletter samtidig til forskellige biler, skal du gennemføre bestillingen flere gange.)